ONZE ACTIE

Wenskaarten verkoop ten voordele van slachtoffers van tienerpooiers

Na een pakkende live-getuigenis van Saskia Van Nieuwenhove, journaliste en oprichtster van Ne(s)t vzw, over de problematiek van kwetsbare jongeren, besloten mijn vrouw en ikzelf een inzamelactie op te zetten voor Ne(s)t vzw en dit binnen De Warmste Week, een jaarlijks terugkerende actie van de Vlaamse radiozender Studio Brussel waarin steun aan goede doelen centraal staat.

Ne(s)t vzw is een organisatie die slachtoffers van tienerpooiers opvangt en ondersteunt. De vereniging werkt op drie vlakken: Vertrouwensfiguren ondersteunen, een reflectiehuis oprichten en het beleid adviseren.

Als steunactie verkopen we drie speciaal ontworpen wenskaarten. Hiervoor werken we samen met het feel-good art brand “meamo” (I love myself) net omdat zij de boodschap verspreiden die de slachtoffers van tienerpooiers goed kunnen gebruiken:

Meamo omarmt je, helpt je om jezelf te omarmen en je innerlijke glimlach te vinden.
Meamo bekampt moeilijke dingen door je hart te openen en je innerlijke glimlach te gebruiken.
Deel je meamo-kracht met anderen en open je hart.
Word meamo en creëer een betere wereld.

De wenskaarten worden verkocht via vrienden, kennissen, straatacties en via de webshop van meamo (www.meamo.eu). De opbrengst gaat integraal naar Ne(s)t vzw.

Een wenskaart kost 3,50 €. Voor een pakketje van drie wenskaarten betaal je 10,00€. De wenskaarten worden geleverd met een passende enveloppe in een hoesje. Online betaal je 10 euro voor een pakketje van drie wenskaarten + 3 euro verzendingskosten binnen België.

We vragen aan mensen die wenskaarten kopen of ze ook een kaart willen sturen naar Ne(s)t vzw met een warme boodschap voor de jongeren die door hen worden opgevangen.

Contactadres
Ne(s)t vzw
postbus 10000
Vierhekkensstraat 9
9031 Drongen

Wil je graag onze actie steunen door mee wenskaarten te verkopen, neem dan contact op met ons en we bezorgen je graag een startpakket.

Alvast hartelijk dank om onze actie te steunen.

Laura & Ben